EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu


Arbeidsvoorwaarden

Woonzorgnet is graag een aantrekkelijke werkgever voor haar medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers, naast een leuke en uitdagende baan, een aantal prima secundaire  arbeidsvoorwaarden, zoals:

üeen vaste eindejaarsuitkering;
üvolop scholingsmogelijkheden;
ü‘Fisc Free’, voor secundaire arbeidsvoorwaarden mét belastingvoordeel;
üeen lidmaatschap op ‘Cultuur werkt!’ waarmee je voordelig kunt genieten van kunst en cultuur.

Opleiding en ontwikkeling        
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Wij bieden dan een ook een breed scala aan opleidingen, trainingen en cursussen. Tevens kan iedere medewerker gebruik maken van op maat aangeboden scholing via GGZ Ecademy en Good Habitz.

Arbeidsduur
In de CAO GGZ bedraagt een volledig werkweek 36 uur. Parttime werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Ziektekostenverzekering
Woonzorgnet kent een collectieve ziektekostenregeling die wordt uitgevoerd door het IZZ. Naast een basisverzekering kent deze regeling aanvullende verzekeringen. Deze verzekering biedt een brede dekking tegen een gunstige premie. Op de site van IZZ op www.izz.nl vind je hierover meer informatie.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn
Iedere werknemer neemt deel aan de collectieve pensioenregeling van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Meer informatie over PFZW vind je op www.pfzw.nl .

CAO
Binnen Woonzorgnet geldt de CAO GGZ. De CAO GGZ is een moderne CAO, waarin belangrijke arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Zoals afspraken over salaris, verlof, de arbeidsovereenkomst, de arbeidsduur, werktijden, onregelmatigheidstoeslag en de eindejaarsuitkering. De actuele CAO GGZ is te vinden op de website van GGZ Nederland; de brancheorganisatie binnen de GGZ. Klik hier.

Verzekeringen
Centraal Beheer biedt medewerkers van Woonzorgnet aantrekkelijke kortingen op premies voor diverse verzekeringen.

Vragen?
Indien je vragen hebt over werken bij Woonzorgnet, neem gerust contact met ons op via: 0317-398800 of hr@woonzorgnet.nl.